Vergelijkbaar met dit

    Recente reacties

      Categorieën

      • Why? How? What?

        Richting kiezen en plannen maken
        met een blik op de toekomst.
      • Alles onder controle

        jaren ervaring, gedeeld met je team
        relevant | praktisch | toegepast
      • Innovatie

        Plannen voor succes
        begint met het stellen van de juiste vragen
      1
      /
      3
      /

      We weten dat je best wel wat advies kunt gebruiken als je overweegt 1:1-onderwijs te beginnen. Of als je een pilot hebt gedaan en je wilt gaan opschalen. Of je pilot liep niet zo lekker en je wilt meer uit de devices in de les halen. Snappen we, want dat doe je als school ook niet heel vaak. Wij wel.

      Er zijn zo veel vragen die zich aandienen …

      • Welke hardware? iPad of Mac?
      • Wat is de meerwaarde van het gekozen device?
      • Waar beginnen we? Proefklas? Jaarlaag?
      • Met wie starten we? Alleen de enthousiastelingen?
      • Met welke tools gaan we aan de slag?
      • Waarom zou je dit eigenlijk doen? Past dit wel bij ons?
      • Hoe pakken we professionalisering aan? Hoe doen we dit in de les?

      En zo zijn er natuurlijk nog heel veel meer vragen. Op veel vragen heb ik het antwoord, op de rest help ik je de antwoorden te vinden.

      Start here, get there.

      plannen voor succes

      8 Elementen van succes

      Apple heeft al meer dan 40 jaar ervaring met het ondersteunen van onderwijsinnovaties op scholen. Op basis daarvan weten we wat de ingrediënten zijn van een succesvolle integratie van technologie in eigentijds onderwijs. Er zijn 8 elementen die van belang zijn en bij veel scholen heeft See Genius in het verleden ervaring opgedaan. En waar we weten dat er experts zijn die je beter kunnen helpen, schakelen we die in.Apple heeft al meer dan 40 jaar ervaring met het ondersteunen van onderwijsinnovaties op scholen. Op basis daarvan weten we wat de ingrediënten zijn van een succesvolle integratie van technologie in eigentijds onderwijs. Er zijn 8 elementen die van belang zijn en bij veel scholen heeft See Genius in het verleden ervaring opgedaan. En waar we weten dat er experts zijn die je beter kunnen helpen, schakelen we die in.

      Education Strategic Planning

      Met de juiste ingrediënten maak je het beste innovatierecept voor je school. Education Strategic Planning (ESP) is een eenvoudig en doeltreffend raamwerk dat het mogelijk maakt inzichtelijk te krijgen wat je doelen zijn, hoe je gewenste situatie eruit komt te zien en hoe je daar op een planmatige manier naartoe kunt werken.

      Plannen voor succes noemen we dat.

      Visie en leiderschap

      Een helder geformuleerde en in de praktijk uitgevoerde visie geeft duidelijke kaders over het leren en lesgeven op school en de rol van technologie daarin.

      Innovatief leren en lesgeven

      Hoe ziet leren en lesgeven eruit als de visie werkelijkheid is? Welke leermiddelen gebruiken we? Wat is de kern van de didactiek? Wat is de rol van technologie erin?

      Voortdurend professioneel leren

      Professioneel leren dat relevant en toegepast is, heeft het grootste effect. Wat moeten leraren kennen en kunnen om de visie werkelijkheid te maken?

      Meten van success

      Wie innoveert, wil weten wat het effect is van wat je hebt bedacht anders te gaan doen. We helpen graag om op een goede wetenschappelijke manier inzicht te krijgen in de effecten van je innovatie.

      Flexibele leeromgeving

      Leren met mobiele technologie verandert heel veel in de les, in de school en dat stelt eisen aan zowel je fysieke leeromgeving als je ict-infrastructuur.

      Co-Pilot

      niet in je eentje aan de knoppen

      Wie een goed strategisch plan onder zijn gewenste onderwijsinnovatie heeft liggen, kiest meestal voor een geleidelijke, gecontroleerde implementatie. Vrijwel altijd is de eerste stap van een 1:1-avontuur een pilotfase. Een goed opgezette pilot is iets heel anders dan een project. Een pilot vergt ook iets anders van de deelnemers: onvoorwaardelijk succes. Hoe klein ook.

      Om dat te kunnen waarborgen heb je een goed pilotontwerp nodig. Een ontwerp dat een duidelijke eerste stap is op weg naar het onderwijs mét technologie dat je voor ogen hebt. En daar kunnen we je bij helpen natuurlijk. Hebben we vaker gedaan.