Vergelijkbaar met dit

  Recente reacties

   Categorieën

   Maar wat doe je nu eigenlijk?

   By admin 7 jaar agoNo Comments

   Vaak denken mensen (nog) dat ik met See Genius vooral (of zelfs alleen) maar ‘iPad-workshops’ geef op scholen. Nou, we doen bij See Genius inmiddels héél véél méér. Wat ik namelijk de afgelopen jaren heb geleerd is dat je moeiteloos workshops bij scholen naar binnen kunt schieten, maar als je dat niet doet binnen het kader van een heldere visie op leren en lesgeven en de rol van technologie daarin, dan is het effect van al workshops op de lespraktijk en het effect daarvan 0,0.

   Als die scheppende voorwaarden voor zinvol en effectief professioneel leren er niet zijn op school, moet je ze maar gaan creëren … en dat is wat ik tegenwoordig meer en meer doe. Op je LinkedIn-profiel kun je een samenvatting schrijven van wat je doet. En die heb ik net aangepast op zo’n manier dat hij in een paar zinnen duidelijk maakt wat het nu precies is wat we doen bij scholen. En dit is het:

   See Genius helpt scholen succesvol leren en lesgeven innoveren. We zijn expert op het gebied van het ontwerpen en ontwikkelen van 1:1-trajecten waarbij leraren en leerlingen technologie van Apple gebruiken in eigentijdse, uitdagende leerervaringen.

   Wat we doen?

   • We adviseren en begeleiden scholen bij het maken van een strategische planning voor hun onderwijsinnovatie.
   • We ontwerpen en realiseren creatieve professionaliseringstrajecten. Al het professioneel leren dat we maken, is maatwerk. De opzet en inhoud voldoen bij ons altijd aan de eisen die Apple stelt aan Apple Professional Learning. Waar zinvol en mogelijk zijn onze trainers geautoriseerde Apple Professional Learning Specialists.
   • We begeleiden het ontwikkelen en (her)arrangeren van digitale leermiddelen en leerervaringen die optimaal aansluiten op een nieuwe onderwijskundige en -technologische situatie.

   Het aardige is dat ik net deze nieuwe website heb gemaakt en dat je dan op een ander plek ontdekt dat je dingen eigenlijk dus nóg kernachtiger en krachtiger op blijkt te kunnen schrijven. Dus die home page zal er binnenkort dus ook wel weer een beetje anders uit zien.

   Op diezelfde site staat overigens ook dat we ons graag laten uitnodigen om bij een kop koffie daar eens met je over te komen praten. Dat aanbod herhaal ik hier graag nog eens. Je daar mag trouwens binnenkort ook bij ons op onze nagelnieuwe Studio voor langs komen. Zorgen wij voor de lekkere koffie. Bel of mail gerust, de gegevens staan op de contactpagina.

   En ja, dit is (weer een licht herschreven) crosspost van een stukje dat eerder op LinkedIn heeft gestaan.

   Category:
     blog
   this post was shared 0 times
    000

   Leave a Reply

   Your email address will not be published.

   Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.