IMG_0454Dat Nearpod niet alleen voor iPad-scholen of -klassen is, mag geen nieuws meer zijn, daar schreven we al een tijdje geleden over. Met Nearpod Web kunnen scholen die laptops hebben ook gebruik maken van de bijzondere mogelijkheden van dit tool om interactieve presentaties op het device van de leerling te laten afspelen. Daar had (heb) je eigenlijk wel een betaalde Gold of School Account voor nodig.

Nu hebben de makers van Nearpod het online Content Tool, de webomgeving waarin je je NPP’s bouwt, onlangs voorzien van een grondige facelift en voorzien van wat mooie praktische extra’s. En om dat te vieren kun je vanuit je gratis basisaccount de komende tijd Nearpod Web uitproberen. En nee, daar hoef je dus niet per se een Mac voor te hebben, het werkt ook met ‘dat andere’ platform.

Op het blog van Nearpod kun je lezen hoe je Nearpod Web kunt uitproberen.

Tagged with →  
Share →