See Genius levert geen kant-en-klare projecten, producten of diensten. Alle activiteiten zijn op de maat van de klant  gesneden. Geen enkele school is immers hetzelfde. We werken met de klant aan maatwerkoplossingen die passen bij de specifieke missie, visie en onderwijspraktijk van een school om daarmee de identiteit van de school en haar onderwijs te versterken. Die oplossingen kunnen een mix zijn van verschillende diensten.

Advies en begeleiding
Al jaren adviseren en begeleiden we scholen, teams en individuele docenten bij het inzetten van Apple-technologie in attractief en eigentijds onderwijs. De ervaring die we hebben opgedaan, maakt ons een waardevolle kritische vriend die op alle aspecten van de schoolorganisatie een bijdrage kan leveren.
Apple Professional Development
Het officiële trainingsaanbod van Apple. Volledig gericht op de integratie van Apple-technologie in de praktijk van leerlinggericht onderwijs. Net als onze eigen trainingen zijn de APD-trainingen voor een groot deel maatwerk. Professionalisering á la carte dus, zowel voor docenten als schoolleiders.
Interactieve leermiddelen

Interactieve leermiddelen

Lesgeven en leren met Apps? Je eigen, bestaande lesmateriaal upgraden tot interactieve iBooks. iTunes U gebruiken als een krachtige leeromgeving op de iPad? We hebben de expertise in huis om je lesmaterialen de 21e eeuw in te helpen.