De Co-Pilot – Glow. Grow. Go!

De begeleiding van scholen en dan vooral de manier waarop we dat doen, is de essentie van de werkwijze van See Genius. Wat de ervaring ons geleerd heeft, is dat scholen niet of nauwelijks gebaat zijn bij ‘projecten’ waarin een reeks ‘trainingen’ de kern is van de begeleiding van leraren. Scholen zijn complex en dynamisch en ondersteuning heb je als docent soms heel even en soms heel lang en uitgebreid nodig. Soms in de koffiepauze, soms op een studiemiddag, soms wil je laten zien wat je hebt ontdekt, soms wil je een expert in les om je een stapje verder te helpen.

Vier in Balans

Omdat See Genius met een veelzijdig team van onderwijsprofessionals werkt, kunnen we expertise net zo flexibel als continue inzetten. De beste begeleidingsresultaten hebben we gehaald door iemand van Team See Genius te embedden in een school. Professionaliseringmoet je zichtbaar en beschikbaar maken en dus stationeren we gewoon de beste mensen in de frontlinies van het leren: op de school. En daarbij hebben we maar één doel: zorgen dat leraren technologie zinvol kunnen inzetten voor het leren en doceren.

Die begeleiding is heel veelzijdig en bestrijkt het hele gebied tussen bovenschoolse visie-ontwikkeling en  1:1-sessies met technofobe docenten. Het spreekt wat ons betreft voor zich dat een school de oplossing krijgt die bij haar visie, ambitie, cultuur, organisatie en lespraktijk past. See Genius heeft niet de oplossing, die maken we samen met de school. We willen de toegevoegde waarde zijn voor de Macs en iPads waar de school voor heeft gekozen.

Onderwijskundige begeleiding

Onderwijskundige begeleiding

Van visie naar praktijk, dat doe je als school, team, en individuele docent niet zo maar even. See Genius begeleidt de implementatie samen met de mensen die het onderwijs maken. Dat doen we herkenbaar, informeel, deskundig en op maat.
Workshops
Al onze trainingen, of ze nu Apple Professional Development zijn of uit eigen koker komen, zijn maatwerk. En dat spreekt voor zich, want geen enkele school, geen enkel team en geen enkele pilot is het zelfde.
Learning Design

Learning Design

See Genius ondersteunt leraren met het realiseren van een 21e-eeuws onderwijsontwerp dat past bij de praktijk van 1:1-onderwijs en begeleidt het ontwikkelen van uitdagend, eigentijds leermateriaal. Kortom: we helpen docenten uitdagende, technologie-rijke lesideeën te maken.
Digitale lesmaterialen

Digitale lesmaterialen

Wie met digitale leermiddelen werkt, wil natuurlijk ook graag digitale content die past bij de technologie, de mensen en de onderwijspraktijk. See Genius helpt scholen en docenten bij het kiezen, arrangeren en ontwikkelen van digitale lesmaterialen. Het mooiste voorbeeld is hoe we met docenten bestaand, zelfgemaakt lesmateriaal eenvoudig om zetten in interactieve iBooks.