BadgePioNears (small)Echt nieuws is het eigenlijk niet meer. Maar nu ik hier rechts aan de zijkant de badge ook heb neergezet, is het misschien toch wel even de moeite waard om mijn nieuwe ‘titel’ onder de aandacht te brengen.

Dat ik een groot fan ben van Nearpod is geen geheim. Al meerdere keren (hier, hier en hier bijvoorbeeld) heb ik er over geschreven en tijdens de workshops die ik op scholen geef, is het ook vrijwel altijd een onderdeel. In het voorjaar van 2012 kwam Nearpod bij mij op de radar. Ik pikte ze per ongeluk op via Twitter terwijl ze in Florida op een paar scholen aan het testen waren. Sindsdien heb ik een goede band met makers. In het eerste jaar heb ik regelmatig bèta-versies van de app en de webversie mogen testen voor ze. En op verzoek heb heb ik ze zo nu en dan voorzien van bescheiden advies.

Afgelopen voorjaar maakte Nearpod bekend dat zij een ambassadeursnetwerk wilde gaan beginnen. Daar heb ik me natuurlijk direct voor aangemeld en tot mijn grote vreugde ben ik toegelaten. Sindsdien mag ik me officieel PioNear noemen. En daar ben ik best trots op. Vandaar dat er nu onder het logo van de Apple Distinguished Educators ook het logo van de Nearpod PioNears staat.

Los van het feit dat ik trots ben op de erkenning, kijk ik er erg naar uit om Nearpod te vertegenwoordigen op evenementen en om namens Nearpod professionaliseringssessies te gaan verzorgen. Dus wil je daar meer over weten, neem gerust contact op.

Tagged with →  
Share →