Vergelijkbaar met dit

  Recente reacties

   Categorieën

   Studio See Genius

   werken | ontwerpen | leren

   Het ziet er nog wat kaal uit, maar o wat gaat het mooi worden. IdeaPiant-muur, green screen, Swivl, Apple TV en veel coole foefjes en tech om mee te spelen.

   En goeie koffie natuurlijk!

   Sinds januari 2018 hebben we de beschikking over Studio See Genius.

   Het is in de eerste plaats onze relaxte, goed uitgeruste werkplek,  maar het is ook waar we bezoek ontvangen, workshops en ontwerpsessies voor kleine groepen willen gaan organiseren en misschien nog wel wat andere meer informele sessies willen gaan houden (bier + pizza-style, dat soort werk).

   Als je denkt dat we eens moeten kennismaken, praten over wat we voor elkaar kunnen betekenen of op een creatieve manier plannen moeten uitwerken dan ben je van harte welkom en dan maken een goede bak koffie.

   We zijn vanaf de A2, A12, A27, A28 eenvoudig met de auto te bereiken. Parkeren is (voorlopig nog) gratis (stel je navigatie in op Jan van Arkelstraat of Plettenburgplantsoen)

   Vanaf NS station Vaartsche Rijn is het ongeveer 10 minuten wandelen.

   Met de bussen van U-OV kom je ook makkelijk in de buurt. Lijn 8 stopt twee straten verder (halte Smaragdplein) en lijn 47 en 247 stoppen nagenoeg voor de deur (halte Rijnhuizenlaan).

   Ons bezoekadres

   Jan van Arkelstraat 77
   3523 VE Utrecht