Vergelijkbaar met dit

  Recente reacties

   Categorieën

   See Genius is eigenlijk maar een klein bedrijf, met een groot idee: het succesvol ontwerpen en uitvoeren van 1:1-onderwijs tot een duurzame innovatie op scholen.

   Eigenlijk zijn we maar met z’n tweeën, maar dicht om ons heen staat een team van onderwijsspecialisten met lange én brede ervaring in het begeleiden van en adviseren van scholen die kiezen voor  1:1-onderwijs met Apple-technologie. Daarbij gaat het niet om de implementatie van het technische aspect van zo’n traject (daar hebben we partners voor) maar juist om de onderwijskundige en -inhoudelijke realisatie. See Genius draagt bij aan een heldere, moderne (innovatieve) onderwijsvisie en begeleidt de professionele ontwikkeling van leraren met als doel ze volledig vertrouwd te maken met lesgeven en leren in een 1:1-situatie.

   See Genius verwijst naar de tekst die bekende staat als het Think Different Manifesto. Deze tekst (onderdeel van een beroemde Apple marketingcampagne) is een eerbetoon aan de creatieve geesten, de omdenkers, de grote inspiratoren. Deze crazy ones hebben het inzicht gehad dat dingen anders doen je meer en verder brengt dan het volgen van de gebaande paden.

   Zo kijken wij naar onderwijsinnovatie en de docent als creatieve professional. We willen scholen en docenten in de Think Different-stand zien te krijgen en modern onderwijs laten ontwikkelen dat de wereld van kinderen en leraren verandert.